Повик за пријавување на трудови СМЕ 2016

41. МЕЃУНАРОДНА МУЗИЧКО - НАУЧНА МАНИФЕСТАЦИЈА СТРУШКА МУЗИЧКА ЕСЕН 2016

 

Почитувани колеги,

Со задоволство Ве покануваме на 41. музичко - научна манифестација „Струшка музичка есен“ 2016. Нејзиното одржување е предвидено во периодот од 2-4 септември, во х.Дрим, Струга. Темата на овогодишното издание на манифестацијата е:

ТРАДИЦИЈАТА КАКО ИНСПИРАЦИЈА

Приложените документи кон овој е-маил содржат подетални информации за пријавувањето на трудовите. Вашите апликации и апстракти ги очекуваме до 15 ЈУНИ, на следните e-mail адреси: 

sokom@sokom.mkmirjanasulajkovska@yahoo.comeleninovak@yahoo.com

 

Апликација СМЕ 2016

Повик за пријавување трудови СМЕ 2016

 

Со почит,
Сојуз на композиторите на Македонија

Селектори на СМЕ
м-р Мирјана Павловска Шулајковска
м-р Елени Новаковска

Председател на СОКОМ
Доц. м-р Сони Петровски