Струшка музичка есен

За Струшка музичка есен

Струшка музичка есен е традиционална манифестација организарана од Сојузот на композиторите на Македонија - СОКОМ, секоја година во Струга.

повеќе

Реферати

Овде можете да најдете голем дел од рефератите кои биле изложени на СМЕ во изминатите години. Рефератите се организирани по автори и наслови.

повеќе

СМЕ 2014

Сојузот на композиторите на Македонија - СОКОМ упатува повик за учество на 39. меѓународна манифестација „Струшка музичка есен“...

повеќе